Suunnittelijat

 

Euroopassa erittäin suosituiksi tulleet Kivikori -tuotteet ovat vähitellen löytäneet tiensä suomalaisiin pihasuunnitelmiin. Kivikorit on suunniteltu suomalaisiin sääolosuhteisiin. Ne ovat kiinteitä kalusteita, ilkivaltaa kestäviä ja luontoon sopivia.

Valikoimissamme on puistokalusteita, aitaelementtejä, tilanjakajia, katoksia jne. Valmismallistomme lisäksi teemme kalusteet suunnittelijan toiveiden ja piirustusten mukaan.

 

Tuotteen perustana on kuumasinkitetystä teräksestä helposti koottava kori. Koreista kootaan suunnitelman mukaiset kalusteet tai aidat, jotka voidaan täyttää joko osittain tai kokonaan kivillä tai esimerkiksi tiilen paloilla. Elementit ovat kuin legopaloja;  kokoamiseen ei tarvita erityisiä työkaluja. Kalusteet ovat kestäviä ja valmistettu ympäristöä kuormittamatta. Kalusteisiin on myöskin mahdollista asentaa valaistus.

 

Moduulijärjestelmä

 

41-järjestelmä mahdollistaa esimerkiksi  puutarhan ilmeen muokkaamisen klassisen ajattomasta villin luonnolliseen. Helposti koottavilla moduuleilla voit rakentaa  näyttäviä, kestäviä ja huolettomia kokonaisuuksia niin isoon kuin pieneenkin tilaan – omaa luovuutta käyttäen.

 

41-moduulijärjestelmä 

  • Moduulijärjestelmän avulla voit tehdä kivikoreja käyttäen erimuotoisia arkkitehtonisia rakennelmia.
  • Nopean toimitusaikamme helpottaa suunnitelmien toteuttamista. 
  • Sinulla on mahdollisuus toteuttaa joustavasti rakennelmien mittoja ja muotoja koskevat suunnitelmat ja toivomukset.
  • Asennus on helppoa ilman erikoistyökaluja tai erikoisosaamista. Asentajamme ovat aina tarvittaessa palveluksessasi.

Rakenteiden yksinkertaisuuden sekä profiloitujen kulmien ansiosta järjestelmä tarjoaa  esteettisen, ergonomisen sekä turvallisen lopputuloksen.

 

Ota meihin yhteyttä ja sovi aika tapaamiselle!

 

 Palveluksessanne

Arkisin klo 9.00-16.00

myynti@kivikori.fi
Yhteystiedot

Pyydä tarjous

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Ota meihin yhteyttä

www.kivikori.fi 

myynti@kivikori.fi 

Kivikori, Lautatarhankatu 4, 13110 Hämeenlinna